Az egyes termékek, szolgáltatások mögötti legfontosabb üzeneteket nem elég egyszer elmondani. Ezt folyamatosan pörgetni érdemes, de mindig megújult formában. Ahány céges esemény, annyiféle eshetőség – de a mondanivalónak stabilnak kell maradnia. A film nem csak dokumentálja az adott esemény változatosságát, de lehetőséget teremt a vezetői kommunikációra, amely során az üzenet mögötti részletes indoklást is ki tudja fejteni a megfelelő hosszban.

Ez a videó anyag egy olyan szervezett rendezvény alkalmával készült, amely egy komolyabb méretű kampány részeként került megrendezésre. A kampány később nemzetközi PR-díjat is hódított el. A mi feladatunk a hajókirándulás több szemszögből történő megörökítése volt.

 


 

Ebben a kisfilmben úgy dolgoztuk fel az eseményt, hogy idősíkokra bontottuk a történéseket és ezek között ugrálva, valamint különféle érzelmi töltésekkel fűszerezve (várakozás, feszültség, buli, stb.) jutottunk el a végéig – dramaturgiai csúcspontot alkotva az események láncolatának a díjátadó köré.

Megbízó

Café PR

Megbízó

Startery (De)